talent match voor de vacature International Technical Sales Manager

TALENT-MATCH: INTERNATIONAL TECHNICAL SALES MANAGER

Talent match tussen bedrijf, functie en kandidaat

100% Talent Oost-Brabant is erin geslaagd een mooie match te realiseren voor de positie van International Technical Sales Manager bij Witron Engineering in Venray. Op 1 augustus start Jack Kuenen in deze nieuwe, uitdagende rol. Hij wordt hierbij verantwoordelijk voor het vinden én enthousiast maken van potentiële klanten. Jack zal vooral gaan werken “vanuit de inhoud”. Als International Technical Sales Manager zal Jack contacten gaan onderhouden met bestaande klanten én de pers. Hij gaat hierbij nauw samenwerken met de sales- en marketingafdeling en het designcenter van de moedermaatschappij in Duitsland. Jack werkt hierbij ook nauw samen met Vice President North-West Europe Jack Kuypers. Het werkgebied is Noord-West Europa en de landen die hiertoe behoren zijn: Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, UK en Ierland.

Relevante ervaring uit het verleden

Jack kan putten uit een jarenlange commercieel-technische ervaring in de industrie en was vele jaren internationaal actief als Product Manager GEHO bij Weir Minerals in Venlo. Hij onderhield naast externe (klant)contacten ook intern de contacten met Sales, R&D, Engineering en Marketing. Bij Weir Minerals wordt gewerkt aan grote, kapitaalsintensieve projecten en betreft het verkoopproces (ook) daar veelal langdurige trajecten van enkele maanden tot meerdere jaren.

Motivatie om te starten bij Witron

Jack ziet in Witron een modern bedrijf met prima waarden en normen. Witron levert een fantastisch mooi product en biedt volop mogelijkheden naar de toekomst. Jack zegt: “Witron in Venray is onderdeel van het Duitse Witron moederbedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich middels innovatie, technische degelijkheid én een langdurig, betrouwbaar en perfect functionerend systeem. Witron werkt er hard aan om een uitstekende relatie met haar klanten te onderhouden. Dat zijn zaken die volgens mij heel belangrijk zijn, dat zijn zaken die mij aanspreken en bij mij passen.”

Van harte gefeliciteerd

100% Talent heeft met passie en met plezier gewerkt aan de invulling van deze mooie vacature. Witron Engineering heeft hiertoe een maximale bijdrage geleverd door een duidelijk beeld te schetsen van bedrijf, zowel qua structuur als ook cultuur. 100% Talent kijkt immers niet alleen naar opleiding en kennis, maar vooral ook naar kunde, competenties en persoonlijke eigenschappen. Alles moet met en bij elkaar kloppen om de ultieme match te kunnen maken. Wij wensen Jack en Witron van harte een succesvolle en jarenlange samenwerking toe!

Nog een Marketing- & Salesvacature bij Witron Engineering in Venray

Op dit moment is 100% Talent Oost-Brabant op zoek naar een Talent voor de functie van: (junior) Marketing-/Business Developer Ben jij het Talent dat bij Witron en bij deze mooie job past, dan nodigen we je van harte uit te reageren met een passende motivatie en jouw CV.

Meer informatie over projecten van Witron:

Jumbo en Jumbo
EDEKA logistics center Landsberg 
E.Leclerc SOCARA
Barona Noorwegen 
Kruidvat 

Meer informatie over WITRON

Naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *