Topbaan – Executive Search

Recruitment, Executive Search en Headhunting

Op zoek naar een Topbaan? Het moet klikken, het moet kloppen en het moet van beide kanten passen, niet alleen nu, maar ook later. Wij bespreken met de opdrachtgever of functieprofielen goed bij de markt passen! Wij beoordelen of gewenste competenties wel aansluiten bij strategische doelen. Komen de ambities wel overeen met de geboden perspectieven? Bij 100% Talent Groep kijken we verder, wij verdiepen ons in de structuur en cultuur van onze opdrachtgevers en in “de verhalen” van kandidaten. We zoeken naar raakvlakken en synergie. Met als doel: duurzame verbintenissen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op management- en/of directieniveau? 100% Talent Groep Nederland verbindt kandidaten en bedrijven in het topsegment in de sectoren Industrie, Techniek en Technologie en Logistiek. Deze “vacatures” vindt u niet terug in ons algemeen Vacature-overzicht omdat het uitsluitend Search-opdrachten betreft waarbij onze opdrachtgevers in dit stadium anoniem wensen te blijven en wij voor hen op zoek gaan.

U ziet hier een overzicht van Topbanen met een salaris vanaf € 80.000 per jaar. 100% Talent Groep Nederland geeft op deze pagina geen inhoudelijke informatie, deze is uitsluitend beschikbaar nadat we CV en motivatie van een Top-Talent hebben ontvangen en we het profiel besproken hebben met onze opdrachtgever. Door onze bemiddeling op maat (en ons uitgebreide netwerk) leveren wij gegarandeerd uitsluitend Top-Talenten, passend bij de positie én bij de organisatie.

100% Talent Groep Nederland werkt hierbij nauw samen met andere bureaus die zich bij ons hebben aangesloten en waarbij zowel Vacatures als Talenten gedeeld worden. Meer informatie over 1 van onderstaande vacatures? Stuur een mail naar: info@talentgroepnederland.nl en geef aan om welke positie het gaat, incl. referentienummer.

Topbaan

Directie

(Alg.-2018-FRVO-06)
Algemeen Directeur (HBO/WO) – Heerlen = INGEVULD!
Topbaan: Hbo/wo werk- en denkniveau. Commerciële en/of bedrijfskundige opleidingsachtergrond.
Het betreft een Machinefabriek met eigen engineering, R&D, productie en installatie wereldwijd. Als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het algemeen beleid in nauw overleg met de Raad van Commissarissen.

Marketing & Sales

(M&S-2018-FRVO-02)
Sales Manager Key Accounts – Arnhem
Topbaan: Hbo- of wo-opleidingsachtergrond, sterke affiniteit met marketing en Food (Industrial).
Als Sales Manager Key Accounts heb je een directe impact op de verdere groei van het bedrijf en dat maakt deze functie zo interessant! Het sales team heeft de afgelopen jaren een veelzijdige en interessante klantenkring opgebouwd.

Operations

(Ops-2018-FRVO-03)
Bedrijfsleider/Service Manager (HBO) – Oost Brabant
Topbaan: HBO denk- en werkniveau, ervaring in automotive (zware bedrijfswagens, trucks, trailers en/of landbouwmechanisatie).
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse coördinatie t.a.v. planning, calculaties, schade-expertises, technische helpdesk, nacalculaties en facturatie

 Terug naar de Homepage? Klik hier