Topbaan – Executive Search

Recruitment, Executive Search en Headhunting voor topbanen.

Maart 2021: Wij hebben op dit moment weer ruimte voor opdrachten voor zoekopdrachten/headhunting! Neem s.v.p. contact op voor meer informatie: info@talentgroepnederland.nl

Op zoek naar een Topbaan? Het moet klikken, het moet kloppen en het moet van beide kanten passen, niet alleen nu, maar ook later. Wij bespreken met de opdrachtgever of functieprofielen goed bij de markt passen! Wij beoordelen of gewenste competenties wel aansluiten bij strategische doelen. Komen de ambities wel overeen met de geboden perspectieven? Bij 100% Talent Groep kijken we verder, wij verdiepen ons in de structuur en cultuur van onze opdrachtgevers en in “de verhalen” van kandidaten. We zoeken naar raakvlakken en synergie. Met als doel: duurzame verbintenissen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op management- en/of directieniveau? 100% Talent Groep Nederland verbindt kandidaten en bedrijven in het topsegment in de sectoren Industrie, Techniek en Technologie en Logistiek. Deze “vacatures” vindt u niet terug in ons algemeen Vacature-overzicht omdat het uitsluitend Search-opdrachten betreft waarbij onze opdrachtgevers in dit stadium anoniem wensen te blijven en wij voor hen op zoek gaan.

U ziet hier een overzicht van Topbanen met een salaris vanaf € 80.000 per jaar. 100% Talent Groep Nederland geeft op deze pagina geen inhoudelijke informatie, deze is uitsluitend beschikbaar nadat we CV en motivatie van een Top-Talent hebben ontvangen en we het profiel besproken hebben met onze opdrachtgever. Door onze bemiddeling op maat (en ons uitgebreide netwerk) leveren wij gegarandeerd uitsluitend Top-Talenten, passend bij de positie én bij de organisatie.

100% Talent Groep Nederland werkt hierbij nauw samen met andere bureaus die zich bij ons hebben aangesloten en waarbij zowel Vacatures als Talenten gedeeld worden. Meer informatie over 1 van onderstaande vacatures? Stuur een mail naar: info@talentgroepnederland.nl en geef aan om welke positie het gaat, incl. referentienummer.

Topbanen

(Man. 2022-FRVO-02)
Manager Operations (HBO) – DEURNE (talentgroepnederland.nl) 
(NIEUW NOVEMBER 2022) 

€ 75.000 – € 100.000 / jaar) +bonus

In het kader van verdere professionalisering van het bedrijf wij op zoek naar een
Manager Operations (HBO), die mede verantwoordelijk wordt voor uitvoering van de strategische plannen.

Als Manager Operations kun je bij Knapen Trailers jouw talenten inzetten en verder ontwikkelen in een vooruitstrevende en innovatieve organisatie. De Knapen Groep in Deurne – gestart in 1984 – bestaat uit 3 werkmaatschappijen: Knapen Trailers B.V.Knapen Service B.V. en Trailned B.V.  In 2019 hebben de Knapen Groep en  Krone GmbH de krachten gebundeld en opereert de Knapen Groep volledig zelfstandig binnen de Krone holding. Knapen Trailers B.V. produceert klant-specifieke schuifvloertrailers en is marktleider in Europa.  Kwaliteit is al jaren één van de kernbegrippen. In 2021 is Knapen Trailers beloond met een Trailer Innovation Award.

Als jij interesse hebt in deze rol van Manager Operations en jezelf herkent in het profiel kun je contact opnemen met Frans Vonk via: 06 46 777 888

(Man.-2022-FRVO-01)

Chief Technology Officer (CTO) / Research & Developmanager| (NIEUW OKTOBER 2022) 

€ 90.000 – € 120.000 / jaar) +bonus

Wegens nieuwe structuur van de organisatie is deze Managementfunctie ontstaan. Als CTO ben je lid van het MT en medeverantwoordelijk voor de strategische planning en invulling van het bedrijf.

Als CTO/R&D Manager ben je verantwoordelijk voor het initiëren, uitwerken en implementeren van innovatieve oplossingen ten behoeve van schuifvloertrailers. Vanuit kennis en ervaring ben je in staat onderscheid te maken en de schuifvloertrailers toekomstbestendig, competitief en vooral duurzaam te positioneren. Dit doe je samen met een team van professionals die aan jou rapporteren: productontwikkeling, proces- en project engineering en homologatie. Je werkt nauw samen met overige Management collega’s uit de afdelingen Sales en Marketing, Operations, Supply Chain Management, Finance & Control en Human Resources. Je neemt graag de leiding, bent een coach voor je team en weet met jouw daadkracht en innovatief karakter het beste uit je medewerkers te halen.

In jouw rol als CTO / Research & Development Manager ben je onderdeel van het Management Team van de Knapen Groep en mede verantwoordelijk voor uitvoering van de strategische plannen 2022 – 2025. Je rapporteert aan de CEO.

(Man.-2021-FRVO-04)

Productiemanager – CNC-verspaning/frezerij  – (INGEVULD) 
(€ 75.000 – € 90.000 / jaar)

Wegens doorgroei naar een directiefunctie binnen de organisatie zijn wij voor onze opdrachtgever uit Geldrop op zoek naar een PRODUCTIEMANAGER (HBO) met technische, leidinggevende en commerciële capaciteiten.

Het betreft in deze regio een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf met ca. 100 medewerkers. Om de ruim 5.000 orders per jaar te verwerken beschikken ze over een uitgebreid en (zeer) innovatief machinepark met de nieuwste CNC-machines. Producten worden geleverd aan de top van de hightech bedrijven in de Brainport regio en aan de offshore, semiconductor- en foodindustrie. Het bedrijf kenmerkt zich als een dynamische, flexibele en klantgerichte organisatie met strakke levertijden.

PRODUCTIEMANAGER (HBO) – (€75-€90k) Verspaning – Geldrop/Nuenen (talentgroepnederland.nl)

——————————————————————————————-

——————————————————————————————–

Directie (ingevuld!)

(Alg.-2020-FRVO-11)

Operationeel Directeur (COO) = INGEVULD!

Doel van de functie
Het realiseren van de operationele, beleidsmatige, doelstellingen van de gehele groep (Zonne-energie, installatiesector), standplaats centraal in Nederland.

 • Verantwoordelijk voor verbetering van het rendementscijfer (lees: meer efficiency op kosten en uitvoering.
 • Verantwoordelijk voor de gehele rechterkant van de Customer Journey (lees: Operations, Customer Service, waaronder planning, uitvoering en service valt).
 • De directeur is verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het strategisch en tactisch beleid.
 • De directeur is onder verantwoording van de Algemeen directeur belast met leidinggevende taken voor alle afdelingen die betrekking hebben Uitvoering, Customer Service en Operations.
 • De directeur neemt hierbij de beleidskaders op het gebied van financiën, personeel et cetera in acht.
 • De directeur is lid van de directie en (mede)verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat en voor effectieve samenwerking tussen de afdeling Prospect Management, Sales en de stafdiensten (lees: HRM, Finance, Marketing en ICT).
 • Zorgt ervoor dat bedrijfsvoering op het gebied van uitvoering gerealiseerd en geoptimaliseerd is, zodanig dat een bijdrage is geleverd aan de realisatie van de doelstellingen van EEG en daarmee de organisatiedoelstellingen.
 • De financiële doelstellingen zijn behaald, zodanig dat voldaan is aan de begroting.
 • Medewerkers worden zodanig aangestuurd dat ze in staat zijn gesteld om de afdelingsdoelstellingen te bereiken en daardoor de continuïteit van hun afdeling is gewaarborgd en zodanig dat het vastgestelde strategische en organisatiebeleid is of wordt gerealiseerd.
 • De directeur opereert op verschillende werkterreinen en in verschillende samenwerkingsrelaties, met elk eigen opgaven, waarbij telkens andere vaardigheden gevraagd worden. De directeur is primair en in toenemende mate exclusief verantwoordelijk voor de medewerkers van de eigen werkorganisatie.
 • De directeur heeft een voorbeeldfunctie en toont in zijn gedrag de competenties die in het kader van de cultuurverandering voor alle medewerkers gelden: resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, flexibiliteit.
 • De directeur is thuis in de diverse vraagstukken, heeft ervaring met verandermanagement en denkt in oplossingen. Hij stimuleert met de teamleiders rolbewustzijn bij medewerkers en hij helpt en adviseert de teamleiders bij de ontwikkeling van de medewerkers. Hij stimuleert kwaliteitsdenken en het werken met kwaliteitssystemen.

Als directeur fungeert hij als coach en sparringpartner van de leidinggevenden en geeft waar nodig rugdekking. Hij heeft oog voor de verschillende wensen en behoeften van de teams en de leidinggevenden binnen zijn organisatie en speelt hier soepel en adequaat op in. Hij coacht waar dit kan en stuurt waar dit moet. Hij stimuleert de onderlinge samenhang tussen de teams.

Functie-eisen en competenties

Kennis

 • Academisch werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfsvoering.
 • Een afgeronde technische HBO-opleiding in de richting van HTS, WTB of Technische Bedrijfskunde.
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare branche.
 • In staat om op meerdere niveaus van de organisatie te schakelen.
 • Bewaart de helicopterview.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid, bent besluitvaardig en toont leiderschap.
 • Door je uitstekende communicatieve vaardigheden ben je de verbinder tussen alle afdelingen.
 • Je bent bekend met de wereld van Installatie techniek.
 • Kennis van bedrijfs- en bestuurskundige principes (beleid, planning, budgetten et cetera).
 • Kennis van en inzicht in de betrokken werkgebieden, met name ICT en facilitair management.
 • Kennis van en ervaring met projectmatig werken.
 • Kennis van de organisatie en de positie van de organisatie in de maatschappij.
 • Kennis van organisatie-, personeels-, financieel- en kwaliteitsbeleid.Specifieke functiekenmerken
 • Analytisch vermogen voor het doorzien van ontwikkelingen.
 • Sociale en communicatieve vaardigheden voor het inspireren, motiveren en corrigeren van medewerkers en voor het verwerven van draagvlak bij veranderingen.
 • Adviesvaardigheden voor het creëren van draagvlak.
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het formuleren van werkprocessen, richtlijnen en procedures, de afdelingsstrategie en voor het profileren van d emissie/visie/cultuur van de organisatie.
 • Resultaatgericht voor het behalen van doelstellingen en het nemen van verantwoordelijkheid hiervoor.

Competenties

• Resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, flexibiliteit.
• Overtuigend, onderhandelingsvaardig, diplomatiek.
• Initiatiefrijk, ontwikkelingsgericht, organisatiesensitiviteit, samenwerkend, coachend;
• Zelfreflectie, (zelf)relativering.

Arbeidsvoorwaarden

• Het betreft een aanstelling voor een jaar en deze wordt bij goed functioneren omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.
• Invulling van de functie op parttime basis behoort NIET tot de mogelijkheden.
• Basissalaris € xxxxxxxxx
• Ter beschikkingstelling bedrijfsauto.
• Een jaarlijkse bonus op basis van het geconsolideerde bedrijfsresultaat van de groep.
• Een assessment en een referentieonderzoek maken onderdeel van de procedure.

Operations

(Ops-2020-FRVO-03)
Bedrijfsleider/Service Manager (HBO) – Oost Brabant = ON HOLD!
Topbaan: HBO denk- en werkniveau, ervaring in automotive (zware bedrijfswagens, trucks, trailers en/of landbouwmechanisatie).
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse coördinatie t.a.v. planning, calculaties, schade-expertises, technische helpdesk, nacalculaties en facturatie = ON HOLD

(Alg.-2020-FRVO-06)
Algemeen Directeur (HBO/WO) – Heerlen = INGEVULD!
Topbaan: Hbo/wo werk- en denkniveau. Commerciële en/of bedrijfskundige opleidingsachtergrond.
Het betreft een Machinefabriek met eigen engineering, R&D, productie en installatie wereldwijd. Als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het algemeen beleid in nauw overleg met de Raad van Commissarissen.

Marketing & Sales

(M&S-2020-FRVO-02)
Sales Manager Key Accounts – Arnhem =  INGEVULD!
Topbaan: Hbo- of wo-opleidingsachtergrond, sterke affiniteit met marketing en Food (Industrial).
Als Sales Manager Key Accounts heb je een directe impact op de verdere groei van het bedrijf en dat maakt deze functie zo interessant! Het sales team heeft de afgelopen jaren een veelzijdige en interessante klantenkring opgebouwd.

toptalent voor een topbaan

Terug naar de Homepage? Klik hier