Ik zoek een Talent!

Ben je werkgever en op zoek naar (een) Talent?

Ook op zoek naar personeel, een nieuwe medewerker, een Talent? Als we de media mogen geloven, gaat het goed met de 1,5M ondernemers in Nederland. Zo lezen wij:  “Nederlandse economie groeit ondanks Corona door” en ook: ”Aantal vacatures op hoogste punt in ruim tien jaar.” Dat lijkt allemaal goed nieuws, maar gaat het dan overal zo goed? Dat is nog maar de vraag en de vraag stellen is hem ook beantwoorden.

Zo kunnen veel bedrijven momenteel geen (goed) personeel vinden. Men is hierdoor snel geneigd, als er iemand wordt gevonden, deze persoon (te) snel een baan aan te bieden. Dit gebeurt dan zonder goed te kijken of de kandidaat in kwestie ook daadwerkelijk de gewenste en ideale kandidaat is.
– Past de kandidaat wel bij de cultuur van het bedrijf?
– Heeft hij of zij wel de juiste DNA?
Het bepalen en vasthouden van je bedrijfscultuur, het DNA van je organisatie, is cruciaal. Toch wordt dit veelal onderschat. Voorkomen is beter dan genezen; beter een goede controle bij de voordeur dan nadien moeten repareren. De stelling van 100% Talent: Liever (en beter) wat langer wachten met het invullen van een vacature, dan te snel handelen.

Maak gebruik van een Recruiter

100% Talent kan u helpen. 100% Talent Groep Nederland is volledig gespecialiseerd in Werving & Selectie en Executive Search voor Technische, ICT, Sales, Operationele, Logistieke en Financiële functies op Midden-kader, Management én Directie niveau. Het succes van de werkgever valt of staat met kennis, ervaring, inzet en ambitie van medewerkers. Om dat succes te behalen zorgt 100% Talent voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers. Wij gaan uitsluitend voor de beste (100%) match. Het succes van een Talent hangt overigens niet alleen af van kennis, kunde,  vaardigheden en instelling. Hij of zij moet immers passen in het bedrijfsprofiel,  de cultuur, de afdeling, de markt en bij úw klant. Hier gaat het om persoonlijke eigenschappen. Pas bij een optimale fit krijg je echte topprestaties. En dat merk je na bemiddeling door de Recruiters van 100% Talent Groep Nederland.

Ons onderscheidende vermogen?

Wij hebben allemaal een eigen specialisme! De vraag bij werkgevers naar functie-gespecialiseerde werving- en selectiebureaus neemt sterk toe. Niet vreemd want specialisme staat voor kennis van de markt en geeft vertrouwen, zowel bij opdrachtgevers als bij kandidaten. Talent Groep Nederland/100% Talent bemiddelt zowel voor Technische/Technologische, ICT, Sales, Operationele, logistieke en Finance functies. Uw Talent Recruiter heeft echter altijd wel zelf bij een bedrijf gewerkt in de discipline waarvoor hij/zij nu werkt als Recruiter.

Wij hanteren een zeer scherp tarief

De tarieven die worden berekend door de traditionele werving- en selectiebureaus rijzen de pan uit. Onacceptabel hoog en niet meer van deze tijd. Wij doen niet mee aan deze extreem hoge vergoedingen. Wij hanteren een zeer scherp tarief per geplaatste kandidaat, duidelijk vooraf gecommuniceerd, geen verrassingen achteraf. We werken met een kleine startfee om de opstartkosten te dekken en voeren uw opdracht voor de rest uit voor eigen rekening en risico, op basis van No Cure No Pay, maar we gaan natuurlijk voor 100% Cure & Pay.

Wij geven een eerlijke en échte garantie

Omdat wij overtuigd zijn van ons specialisme is garantie geven voor ons niet meer dan normaal. Wanneer u binnen drie maanden na indiensttreding het arbeidscontract met de door ons bemiddelde werknemer beëindigt of wanneer deze werknemer binnen drie maanden zelf ontslag neemt, werven en selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat. Zonder gezeur, gewoon doen. Dat is garantie!

Onze professionele ervaring

De Talent Recruiters van 100% Talent Groep Nederland hebben een ruime en professionele werkervaring en weten dus heel goed wat Talent is en hoe je Talent herkent. Maar naast de noodzakelijke praktijkervaring is onze passie voor het vak misschien wel de belangrijkste drijfveer om elke dag weer de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten te maken.

Interesse om kennis te maken? Neem dan contact op voor een Talent Recruiter bij u in de regio. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak.

Ben je geen werkgever, maar een goede kandidaat? Kijk dan bij “Ik ben een Talent”

Onze laatste match!