project engineer security TKH - Martijn Sterk

Project Engineer Security bij TKH-Zoetermeer

Project Engineer Security, nieuwe start voor Martijn Sterk

Frans Vonk van 100% Talent Nederland werd door TKH-Security benaderd met de vraag naar een kandidaat voor de functie van Project Engineer Security. Vanwege zijn achtergrond heeft Frans namelijk een groot netwerk in de wereld van Safety en Security. Het blijft echter een hele uitdaging om een kandidaat te vinden met een elektrotechnische achtergrond die belangstelling heeft voor Security producten en -projecten. Bovendien een Talent dat past bij de structuur en cultuur van TKH-Security!

TKH is echter een bedrijf dat bijzonder aanspreekt bij zowel klanten als bij eigen medewerkers. TKH is onderscheidend met arbeidsvoorwaarden, onderlinge samenwerking en de daarbij behorende sfeer. Ook de HR-Manager schakelde goed en snel met Frans, zodat een mooie match uiteindelijk alsnog snel gemaakt kon worden.

Martijn Sterk heeft een opleiding (HBO) elektrotechniek. Daarnaast heeft hij meerdere vakgerichte opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd, (elektro, plc, etc…) en tekenen (autocad, Stabicad, etc…). Hij beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk (moedertaal), is heel correct in zijn taalgebruik en daarnaast beheerst hij de Engelse taal in goede mate. Martijn wil ook graag (bij)leren en zich bekwamen op nieuwe terreinen om uiteindelijk dé specialist te zijn op zijn vakgebied. Door het faillissement van zijn laatste werkgever was Martijn op zoek naar een nieuwe, passende uitdaging. Hij zag deze in de vrijgekomen functie bij TKH-Security. Zowel opleiding en ervaring, maar vooral zijn persoonlijke eigenschappen, competenties en zijn drive gaven de doorslag om met hem in gesprek te gaan.

Een 100% match in de ogen van alle betrokken. 100% Talent Nederland wenst TKH-Security en Martijn Sterk een jarenlange succesvolle samenwerking en een mooie gezamenlijke toekomst. 100% Talent bedankt TKH-Security voor de goede samenwerking en kijkt uit naar een vervolg van de samenwerking.

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *