Thijs wordt hoofd montage

Hoofd Montage bij Van Eekert Constructies – staalconstructies Bladel

Van Eekert Constructies heeft een nieuw Hoofd Montage!

100% Talent Oost-Brabant kwam in contact met Van Eekert Constructies  dankzij een goede referentie van een andere opdrachtgever. De betrokkenheid van Talent Recruiter Frans Vonk bij bedrijf/opdrachtgever en bij de kandidaten zorgde voor deze aanbeveling. Frans geeft niet op totdat hij de beste match heeft gevonden tussen kandidaat en bedrijf. Kandidaat en bedrijf moeten bij elkaar passen qua structuur en cultuur, anders is er nooit een 100% match!

De kandidaat: het nieuwe hoofd Montage – Thijs Kusters (Weert)

Thijs Kusters uit Weert kwam tijdens de selectie als een sterke kandidaat voor de functie van Hoofd Montage naar voren. Hij is hands-on, kan goed meewerken en is duidelijk in zijn communicatie. Thijs kan goed organiseren, plannen en de werkzaamheden bespreken met zijn team. Hij heeft een mooie ervaring in de branche met soortgelijke werkzaamheden als monteur, waarbij hij ook altijd al het voortouw nam en de communicatie verzorgde tussen het team (de uitvoering) en de opdrachtgever of de bouwcoördinator. Niet onbelangrijk, ook zijn vriendin staat helemaal achter Thijs voor de functie bij van Eekert Constructie. “op het lijf geschreven, echt een heel mooie match!”

Het bedrijf

Van Eekert Constructies in Bladel is als staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in het produceren én monteren van staalconstructies, stalen trappen en balustrades. Daarnaast levert en monteert Van Eekert Constructies ook prefab geïsoleerde betonelementen en dak- en wandbekleding geheel op maat volgens de wensen van de klant. Als staalconstructiebedrijf zijn ze zowel werkzaam voor de particuliere als voor de zakelijke branche. De klanten variëren van aannemers en bouwbedrijven gevestigd in het zuiden van Nederland en in het noorden van België. Maar ook een particulier die gaat (ver)bouwen, bedrijven die in eigen beheer gaan bouwen en architecten.

De functie: Hoofd Montage

Als (meewerkend) Hoofd Montage ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van het team tijdens de montage van staalconstructies, wandbekleding, stalen trappen, balustrades en andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast voert deze controle uit op de uitvoering en naleving van de planning en is hij het aanspreekpunt voor de klant. Omdat hij precies op de hoogte is van de planning en de vorderingen op de bouwlocatie(s) bepaalt en regelt hij ook de planning van de productie (intern) hiervoor. Hij is hierin de rechterhand van de directeur/eigenaar en stemt hij die activiteiten verder af met de lascoördinator. Het betreft een groeifunctie, waarbij de juiste kandidaat de mogelijkheden krijgt om al zijn  talenten in te zetten om het bedrijf verder mee te moderniseren en te structureren.

Een mooie match!

100% Talent Groep Nederland feliciteert zowel Thijs als ook Van Eekert Constructies  met deze mooie match voor de functie van Hoofd Montage en wenst beiden een jarenlange, plezierige en succesvolle samenwerking toe. De samenwerking tijdens deze procedure was goed, we zijn er zeker van dat dit niet de laatste functie is waarvoor 100% Talent Oost-Brabant wordt ingeschakeld voor dit groeiend bedrijf.

Ook op zoek naar een 100% match?

De Talent Recruiters van 100% Talent Groep Nederland hebben altijd een jarenlange ervaring achter de rug in het bedrijfsleven voordat ze aan de slag gaan als Talent Recruiter. Ze weten waar het om gaat, de beste man/vrouw op de juiste plaats. Opleiding, ervaring, kennis en kunde vormen natuurlijk altijd een groot deel van de basis waarop geselecteerd wordt. Zeker zo belangrijk zijn echter de competenties en persoonlijke eigenschappen van een kandidaat. Een 100% match kan uitsluitend gemaakt worden als kandidaat, bedrijf en het team waarmee gewerkt wordt bij elkaar passen. Daarom weegt dit zwaar mee in de selectieprocedure, hier wordt echt tijd voor gemaakt.

100% Talent Groep Nederland beschikt over een zeer uitgebreid netwerk aan goede kandidaten. Via Sociale Media (LinkedIn, Facebook, Instagram) staan ze actief in verbinding met meer dan 40.000 Talenten. Dit netwerk wordt actief op de hoogte gehouden van de mooie vacatures waarvoor de Talent Recruiters aan het werk zijn. Kandidaten worden goed begeleid, maar ook de opdrachtgevers worden voortdurend geïnformeerd over de vorderingen die gemaakt worden tijdens het werving & selectieproces. Zorgvuldigheid naar 2 kanten!

Terug naar alle vacatures of naar home

3 thoughts on “Hoofd Montage bij Van Eekert Constructies – staalconstructies Bladel

  1. Top! leuk bericht, mooi dat ook successen op deze manier onder de aandacht komen.

  2. Gefeliciteerd firma van Eekert Constructies. Een goede kandidaat. Ik hoop dat jullie voor lange tijd zullen samenwerken.

  3. Heel veel succes in jouw nieuwe uitdaging Thijs! Een mooie kans om jezelf te bewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *