vacature calculator bij Hosokawa Micron

Calculator Martien gaat binnenkort met pensioen

(VACATURE) CALCULATOR

Calculator Martien gaat binnenkort met pensioen en daarom zoeken we iemand die het stokje van hem overneemt. We hebben Martien gevraagd wat zijn functie zo leuk maakt:

“Als calculator is mijn werk elke dag weer een uitdaging. Van het oplossen van complexe berekeningen tot het werken met programma’s zoals Excel, het houdt me altijd scherp. Werken in een team is ook een belangrijk onderdeel van mijn baan. Van sales tot engineering, inkoop en productie, ik heb contact met verschillende afdelingen. Dit maakt mijn werk extra interessant, omdat ik zo altijd op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Het fijne aan mijn baan als calculator is dat geen enkele dag hetzelfde is. De variatie en de steeds verder gaande ontwikkeling op mijn vakgebied en productkennis maken dat ik graag op mijn werk ben. Wat ik ook leuk vind aan mijn functie, is de vrijheid die ik als calculator krijg om zelfstandig te werken. Dit geeft me de ruimte om creatief te zijn en nieuwe oplossingen te bedenken. Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat ik gezellige collega’s heb en dat we met veel respect met elkaar omgaan. Samen met hen behalen we veel successen, wat zorgt voor veel voldoening.”

Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees dan verder!

Cost Estimator / Calculator – Doetinchem (talentgroepnederland.nl)

Werken bij Hosokawa Micron als Calculator

Je komt als Cost Estimator / Calculator rechtstreeks in dienst bij Hosokawa Micron (dus geen uitzend- of detacheringscontract). Het betreft een zeer interessante en gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid. Je ontvangt als Calculator een uitstekend  salaris (€ 4.200 – € 5.500/maand) en ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitzonderlijk goed én aangepast aan deze tijd. Bij Hosokawa Micron geldt de CAO-Metalektro met 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en een pensioenregeling die voor een belangrijk deel betaald wordt door de werkgever. Hosokawa Micron kent een flexibele werktijdenregeling met begin tussen 07.00 en 10.00 uur en eind tussen 15.00 en 19.00 uur en ook (deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en/of opleidingen te volgen. Kortom: een professionele, dynamische, informele en prettige werkomgeving.

100% Talent Groep Nederland heeft onlangs meerdere vacatures voor Hosokawa ingevuld, binnenkort publicaties over deze succesvolle bemiddelingen van o.a.: Internationaal Service Technicus, Internationaal Technisch Verkoper (2x) en Application Manager.

zie vacatures:
Internationaal Commercieel-Technisch Verkoper
Commercieel-Technisch Verkoper -Service
Internationaal Servicemonteur

Lees ook op de site van Hosokawa Micron

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *