successen door goede samenwerking

successen voor Knapen Trailers (Deurne) door goede samenwerking!

100% Talent oost-Brabant werd door Knapen Trailers exclusief gevraagd om “enkele” vacatures in te vullen. Dit resulteerde in een zeer goede en nauwe samenwerking waarbij Frans Vonk gedurende één (of soms meerdere) dag(en) per week op locatie aanwezig was. Door deze manier van werken ontstond een sterke binding waardoor Frans nog meer kennis kreeg over structuur en cultuur binnen het bedrijf. Gedurende 9 maanden werkte Frans namens 100% Talent Oost-Brabant op deze manier aan de vele vacatures bij Knapen Trailers die met name waren ontstaan door pensionering, wijzigingen in de organisatie, doorgroei van medewerkers en uitbreiding van dit mooie bedrijf in Deurne.

De mix van nieuwe medewerkers komt voornamelijk uit de regio (van Eindhoven tot Venlo en van Den Bosch tot Weert) en bestaat uit zowel mannen als vrouwen, starters en zeer ervaren deskundigen. Focus van de Werving door 100% Talent oost-Brabant lag op MBO(+), HBO en WO functies.

Welke functies werden succesvol ingevuld?

Er was een breed scala van behoefte aan nieuwe medewerkers bij Knapen Trailers. Op alle disciplines leverde Frans zijn inspanningen en dit leverde een mooi resultaat op! Functies die succesvol werden ingevuld:

Marketing & Sales:

een nieuwe Accountmanager voor Trailned (dealer en verkooporganisatie van Knapen Trailers). Een Aftersales Specialist voor ondersteuning van het Internationale Service- en Dealernetwerk en directe klanten als schakel tussen (eind)klant en interne organisatie.
Als schakel tussen Verkoop en Productie werd een functie van Inside Sales Engineer ingevuld, om (specifieke) klantwensen om te kunnen zetten naar schetsen, berekeningen voor gewichtsverdeling en kostprijsberekening.

Product-engineering en -ontwikkeling:

Zowel een product-engineer als een Lead Engineer startten op de afdeling product-engineering en voor de strategische koers van het bedrijf werd het managementteam uitgebreid met een nieuwe (vrouwelijke) CTO. Om alle technische veranderingen ook goed te registreren is hierin voorzien middels het gestructureerd invullen voor homologatie.

Productie en engineering

Ook binnen de productieaansturing werden nieuwe medewerkers gevonden en vonden hun plekje binnen de organisatie. Verschillende meewerkend voormannenteamleiders, maar ook hier invulling van een managementpositie middels een Manager Operations. Om de productie gestroomlijnd te laten verlopen wist Frans een uitstekende Proces-engineer te interesseren en ook een werkvoorbereider maakte een nieuwe start bij Knapen Trailers.

Inkoop en supply-chain

Voor inkoop en bestellingen zijn nieuwe collega’s gestart als Operationeel Inkoper en als Tactisch Inkoper. Binnen de supply-chain startte een nieuwe Supply-chain Coördinator en S&OP-planner.

Alles bij elkaar een bijzonder mooi resultaat voor 100% Talent Oost-Brabant, maar zeker ook voor Knapen Trailers!
Door focus te leggen op openstaande vacatures kon efficient gewerkt worden aan een goede personele invulling. Maar hiermee is het nog niet afgelopen, want ook komende tijd zullen via 100% Talent Oost-Brabant nog meer mooie functies onder de aandacht gebracht worden.

100% Talent Oost-Brabant dankt directie en medewerkers van Knapen Trailers voor de bijzonder goede samenwerking waardoor dit resultaat bereikt kon worden en wenst zowel nieuwe medewerkers als Knapen Trailers een goede, plezierige en jarenlange samenwerking toe!

Voor meer informatie:
100% Talent Oost-Brabant, Frans Vonk-Talent Recruiter
mail: frans@talentgroepnederland.nl
tel: 06 46 777 888

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *