samenwerking Hosokawa en 100% Talent

100% Talent Nederland werft succesvol voor Hosokawa Micron (Doetinchem)

Vanuit het eigen netwerk trok 100% Talent Nederland de aandacht van Hosokwa Micron in Doetinchem. De naam van 100% Talent kwam regelmatig voorbij op de tijdlijn (LinkedIn) van verantwoordelijken bij Hosokawa Micron en behaalde successen worden ook op LinkedIn gedeeld. In een tijd waarin het moeilijk is om goede noeuwe medewerkers te vinden aarzelde Hosokawa niet en zocht contact met 100% Talent Nederland in haar zoektocht naar medewerkers op cruciale posities.

Hosokawa Micron

HOSOKAWA MICRON B.V. is een wereldwijde leverancier van procesapparatuur en -systemen voor de mechanische en thermische verwerking van droge en natte poeders. Het bedrijf beschikt in Doetinchem over uitgebreide faciliteiten voor R&D, testen, productie, loonverwerking en lifecycle services.

Als technologieleider op het gebied van poeders mengen, drogen en agglomereren worden de procesoplossingen van HOSOKAWA MICRON gebruikt in vele bedrijfstakken zoals de chemie, mineralen, metalen, voedingsmiddelen, veevoeders, cosmetica, nucleair, farma en kunststoffen.

Vacatures bij Hosokawa Micron

Gedurende langere tijd was Hosokawa op zoek naar nieuwe medewerkers, o.a.:
– Commercieel Technisch Verkoper Service
– Cost Estimator/Calculator
– Commercieel Technisch Verkoper Equipment CMM
– Internationaal Service Monteur
– Application Manager

Tussen Bart Derksen (Manager Human Recources bij Hosokawa Micron) en Frans Vonk (Talent Recruiter 100% Talent Nederland) ontstond een uitstekende samenwerking. Begrippen waren wederzijds goed duidelijk en indien Frans kandidaten presenteerde schakelde Bart zeer vlot en adequaat. Deze goede samenwerking heeft er dan ook mede toe geleid dat de vacatures (die voordien al gedurende langere tijd open stonden) op efficiënte wijze allemaal werden ingevuld.

Ondanks Hosokawa Micron wereldwijd in specifieke actief is wist Frans door “out of the box” te denken voor elke functie uitstekende kandidaten aan te trekken, te interesseren en uiteindelijk samen met Bart ook daadwerkelijk te bemiddelen.

Leuke reacties:

Zowel van Bart Derksen kreeg 100% Talent Nederland leuke reacties, zoals: “waar haal je ze toch vandaan Frans, knap hoor!”
maar ook kandidaten stuurden maanden na aanvang nog een leuk appje, zoals bijv.kandidaat Internationaal Servicemonteur Remco Kleijburg: : “heb inmiddels de eerste maand erop zitten als servicemonteur! Nogmaals bedankt voor de mooie match. Inmiddels al op de 3e klus over de NL-grenzen en het bevalt allemaal goed. Bedankt en groeten uit het mooie Duitsland. – Remco”

Daar doen we het voor! tevreden opdrachtgever, fijne reacties van kandidaten en mooie resultaten voor alle vacatures!

Op dit moment werken we nog aan één vacature voor een Internationaal Verkoper Ook dat gaat natuurlijk weer lukken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *