schuifvloer trailer met open zijwanden

Knapen Trailers, een begrip op het gebied van innovatie

Knapen Trailers uit Deurne (N.Br.) “Proven Quality Improved” én innovatie beloond

Trailer Innovatieprijs

In 1984 maakte Knapen Trailers de allereerste schuifvloertrailer in de Europese markt. Door jarenlang te focussen op trailers voorzien van een schuifvloer is de aanwezige kennis en ervaring hoog bij Knapen Trailers.

Getalenteerde medewerkers bedachten de eerste schuifvloer met zijdeuren, de eerste zijdeurtrailer met deuren aan beide kanten en een volledig te openen zijdeurtrailer.

In 2021 is Knapen Trailers beloond met een Trailer innovation award!

Kwaliteit

Kwaliteit is al jaren één van de kernbegrippen. De lasrobots garanderen een constante hoge kwaliteit. In combinatie met het eigen zonnepark op het dak, wordt alle benodigde las-energie “groen” opgewekt. Hieronder valt de energie voor de lasrobots, handlingrobots, bewegende mallen en alle overige geautomatiseerde processen voor het vervaardigen van de trailers in de hoogste kwaliteit.

Naast dat Knapen Trailers bekend staat als innovatieve fabrikant van schuifvloertrailers met een hoog kwaliteitsniveau, is ook het design voor hen van belang. Door jarenlang te focussen op trailers voorzien van een schuifvloer staan ze ook vooraan als het gaat om innovatie.

Werken bij Knapen Trailers

Er wordt een zeer uitdagende omgeving geboden voor technici, engineers, ICT-ers, marketeers en Sales Talenten. Hiervoor wordt een  competitief en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden (De CAO Metaal en Techniek carrosseriebedrijf).

Het werk vindt plaats in een dynamische, groeiende en ambitieuze werkomgeving waar de medewerkers worden gezien als de belangrijkste bouwstenen. Knapen Trailers heeft aandacht voor een goede balans in werk en privé. Zo heb je bijv. jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Er is iedere dag gratis fruit voor iedereen en er wordt gewerkt met het mooiste, beste en nieuwste gereedschap. Je begint altijd op een schone en opgeruimde werkplek en er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers.

Op dit moment zijn er bij Knapen Trailers meerdere vacatures. Je vindt deze op de website van Talent Groep Nederland:
Vacatures – nieuwe uitdaging, nieuwe baan, nieuwe kansen (talentgroepnederland.nl) maar ook op de website van Knapen Trailers: Vacatures | Knapen Trailers (knapen-trailers.com)

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Stuur je CV en toelichting naar FVonk@knapen-trailers.nl of bel gerust naar Frans Vonk op: 06 46 777 888

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *