Daisy Sars-dtp-er

Een nieuwe baan als allround DTP-er/vormgever

Op 1 januari 2021 aan de slag als dtp-er

Op 1 januari 2021 in een nieuwe baan mogen starten! Mooier kun je een nieuw jaar toch bijna niet starten. Dit overkomt Daisy Sars die door 100% Talent Oost-Brabant werd geselecteerd uit een groot aantal kandidaten voor deze mooie functie van allround DTP-er / vormgever bij DECO Licht & Reclame. Voor Daisy (en voor DECO Licht & Reclame) een heel goede reden om de kurken eens goed te laten knallen.

Wie is DECO Licht & Reclame?

DECO Licht & Reclame is gevestigd in Helmond en is gespecialiseerd in het realiseren van reclame-uitingen. Zij verzorgen het hele traject van idee tot uitvoering, voor zowel in- als outdoor. Deze reclame omvat een breed scala met verschillende disciplines, zoals restylen van tankstations, gevel- en lichtreclames, raamfolies, full colour prints, autobeletteringen, bewegwijzeringen, vlaggen en banners, etc… Alles wordt “in huis” geproduceerd middels deskundig personeel, een eigen en geavanceerd machinepark én hoogwaardige materialen. Vanaf ontwerp tot en met eindmontage staan betrouwbaarheid, snelheid, professionaliteit en vooral samenwerking bij Deco Licht & Reclame hoog in het vaandel.

Wie is Daisy?

Daisy is een talentvolle ontwerper en dtp-er die in 20 jaar tijd een heel mooie portfolio heeft opgebouwd. Ze is creatief waardoor ze altijd zorgt voor een origineel stuk werk. Daarnaast heeft Daisy veel technisch inzicht omtrent de mogelijkheden voor uitwerking van haar eigen ontwerpen, maar ook van anderen. Daarnaast is ze hands-on en zelfstandig in staat om printers, plotters en snijmachines te bedienen. Van nature is Daisy erg leergierig en is erg enthousiast ingesteld. Ze voelt zich verantwoordelijk in haar rol als DTP-er, want in die functie werk je immers in het hart van het grafische bedrijf, een kerntaak! Hierbij pakt ze zaken zelfstandig op, maar werkt altijd goed samen met haar collega’s uit het team en de rest van het bedrijf. Met haar proactieve houding loopt ze altijd net een stapje sneller dan anderen, omdat deadlines die gehaald moeten worden bij haar hoog in het vaandel staan. Het resultaat van haar inspanningen en betrokkenheid is een perfecte aansluiting in de beleving van de opdrachtgever en diens doelgroep.

Een mooie match!

Creativiteit, persoonlijkheid, hands-on en afkomstig uit de regio vormen de basis van de selectie waarbij Daisy uiteindelijk als beste kandidaat voor de functie van Allround DTP-er / vormgever naar voren kwam. Ze past bij de functie, bij het bedrijf én bij het team. Dat zijn zaken waar Talent Recruiter Frans Vonk zijn focus tijdens de selectie voortdurend oog voor heeft gehad. Natuurlijk waren er ook andere kandidaten die heel goed in deze functie hadden gepast, maar aansluiting bij de cultuur van DECO Licht & Reclame is bij Daisy het grootst. Wij feliciteren Daisy en DECO Licht & Reclame met deze mooie match en wensen hen een jarenlange, succesvolle en plezierige samenwerking toe.

Ook op zoek naar Talent voor uw bedrijf?

100% Talent zoekt, vindt en matcht voortdurend kandidaten met functies en bedrijven. Daarom beschikken ze over een heel mooie en uitgebreide pool aan Talenten voor functies in Techniek, ICT, Marketing & Sales, Finance, Operations en dus ook voor creatieve beroepen. Ben jij nu ook op zoek naar een Talent voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Talent Groep Nederland en kom in contact met de recruiter die past bij jouw bedrijf.

Terug naar alle vacatures of naar home

kernwoorden:
vacature, techniek, ICT, Marketing, Sales, Verkoop, Operations, Management, Finance, administratie, Talent, DTP-er

2 thoughts on “Een nieuwe baan als allround DTP-er/vormgever

  1. Heel veel suc6 in je nieuwe baan Daisy. Ik ben overtuigd van de perfecte match tussen jou en DECO Licht & Reclame. Een perfecte start voor 2021 toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *