nieuwe job als Manager Bedrijfsbureau voor Kees Beelen

Manager Bedrijfsbureau bij de Rooy Slijpcentrum in Nuenen: Kees Beelen

Manager Bedrijfsbureau bij de Rooy Slijpcentrum, een nieuwe functie voor Kees Beelen

Maar liefst 30 jaar heeft Kees Beelen in meerdere functies gewerkt voor Brabantia. Hij was hier Project Manager, Plant Manager, Operationeel Manager, Logistiek Manager en Manager Kwaliteitszorg. Met pijn in het hart en een enorme waardering voor elkaar namen ze afscheid van elkaar, omdat Kees toch de kans wil pakken om zijn opgedane kennis en ervaring gecombineerd te kunnen inzetten in een nieuwe rol als Manager Bedrijfsbureau bij De Rooy Slijpcentrum

De match tussen kandidaat, functie en bedrijf

Kees is een pragmatische ondernemer en houdt van doelen stellen, om die dan ook te realiseren.
Zijn passie ligt bij sturen, aansturen en verbeteren van operationele processen, zowel hiërarchisch als functioneel. Zijn sterke kant is dan ook het ontwikkelen, verbeteren en organiseren van effectieve en efficiënte (productie)organisaties. Hij weet dit te borgen door het implementeren van optimale structuren, die worden ingevuld met sterke teams en gemotiveerde medewerkers.

Meer over de functie van Manager Bedrijfsbureau

Bij de Rooy Slijpcentrum in Nuenen wordt hard gewerkt aan het toekomstbestendig maken van de organisatie, die intussen is gegroeid tot meer dan 75 medewerkers!

De belangrijkste taak voor Kees zal eruit bestaan om, samen met zijn team, een maximale ondersteuning te bieden aan het productieproces, met als doel een optimaal rendement te behalen. Kees wordt de verbindende factor tussen de productiemanagers en alle ondersteunende diensten zoals; werkvoorbereiding, kwaliteitsdienst, expeditie, technische dienst en inkoop. Vanuit deze functie worden prioriteiten gesteld, beslissingen genomen en geeft hij leiding aan deze ondersteunende afdelingen. Vanuit zijn overzicht van productie en organisatie neemt Kees de initiatieven t.a.v. verbeteringen en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Manager Bedrijfsbureau: competenties en persoonlijke eigenschappen

Wij zien de volgende competenties en persoonlijke eigenschappen bij Kees die garant staan voor een succesvolle invulling van deze nieuwe job: doelgericht, volhardend, gestructureerd, pragmatisch, zakelijk, competitief, extravert, teambuilder en stressbestendig

Onze felicitaties

100% Talent heeft met plezier gewerkt aan deze opdracht en is zoals altijd ook weer blij als we de beste kandidaat hebben kunnen bemiddelen. Wij feliciteren daarom Kees en De Rooy Slijpcentrum met deze mooie match en wensen beiden een jarenlange, succesvolle en plezierige samenwerking toe!

Heb jij ook een vacature die je efficiënt wil laten invullen?

Neem dan contact op met de coördinator van 100% Talent: Frans Vonk
Of bezoek onze contactpagina voor meer informatie

Andere vacatures in deze branche

Het is in jouw voordeel om te reageren op vacatures die (ook) via 100% Talent gepubliceerd worden. Wij helpen jou om je kansen te optimaliseren door een goede voorbereiding. Wij ondersteunen jou maximaal met jouw introductie bij jouw ideale werkgever. Ondersteuning die je mist als je rechtstreeks reageert. Maak hier gebruik van, want een eerste indruk maak je immers maar 1 keer!

Wij zijn nog voor meedere opdrachtgevers op zoek naar:
CNC-frezers
CAD / CAM programmeur
CNC-operator waterstraalsnijmachine

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *