assistent bedrijfsleider Michel Scheffer

Assistent Bedrijfsleider bij Slow Food Masters: Michel Scheffer

Uitbreiding met een assistent-bedrijfsleider

Slow Food Masters in Deurne is producent en leverancier van hoge kwaliteit voedingsmiddelen, zoals Pulled Meat, Grand Cru en Sauzen. Het bedrijf maakt een mooie groei en ontwikkeling door, reden voor eigenaar Job van Baars om de organisatie met gekwalificeerde medewerkers uit te breiden. Omdat 100% Talent Oost-Brabant eerder met succes en in goede samenwerking enkele bemiddelingen heeft verzorgd voor Slow Food Masters werd ook voor de vacature voor een hands-on assistent-bedrijfsleider weer exclusief hulp ingeschakeld van Frans Vonk Talent Recruiter. Frans heft zelf een achtergrond en ervaring in de levensmiddelenindustrie en weet wat er nodig is aan kwaliteiten en competenties om een team goed aan te kunnen sturen. Met succes werd in korte tijd een perfecte match gemaakt en is Michel Scheffer inmiddels gestart in deze rol als assistent Bedrijfsleider. Wij wensen Slow Food Masters en Michel Scheffers een plezierige, succesvolle en jarenlange samenwerking toe!

Producten van Slow Food Masters

De producten van Slow Food Masters zijn o.a. Pulled Pork, Pulled Beef en Pulled Chicken die supersnel en easy te bereiden zijn: op de barbecue, in de oven, combi-steamer, de pan of in de magnetron. Het resultaat is hoe dan ook overheerlijk, maar het kan nóg beter als je het vlees serveert met de saus die Slow Food Masters speciaal ontwikkeld heeft. Pulled Pork wordt nóg lekkerder met Whiskey Maple Sauce, Pulled Chicken scoort met Smokey Chicken Sauce en Pulled Beef is overheerlijk met Smokey Fruit Sauce. Vergeet zeker niet de coleslaw om het echt af te maken!

Bereiding

PAN:  Vlees met de saus in pan mengen en opwarmen binnen 5 minuten.
MAGNETRON:  Vlees met saus mengen en 2-3 minuten afhankelijk wattage magnetron opwarmen.
OVEN:  Vlees met saus mengen en op 140/150 graden in circa 7/8 minuten opwarmen.
STEAMER:  Vlees met saus mengen en op 160 graden regenereren in circa 5 minuten.
RAPID COOKING:  Vlees met saus mengen op 160 graden in 2 minuten opwarmen.

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *