Talenten gaan op zoek naar nieuwe baan

Talent Pipeline, werk er nu aan !

Talent Pipeline, nu aan werken?

Nu werken aan een Talent Pipeline? Het is een uitzonderlijke tijd waarin we zoveel mogelijk vanuit huis werken en bijeenkomsten of meetings via online kanalen organiseren. Tegelijkertijd verschuiven prioriteiten en verandert de business. Zeker voor ondernemingen vraagt deze situatie om flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Zorgen en uitkijken naar de toekomst

Ondernemers in veel sectoren hebben grote zorgen over het moment van nu, maar de goede ondernemers kijken tegelijkertijd ook naar de toekomst. Daarom is het wellicht nu toch de juiste tijd om alvast uit te kijken naar nieuwe medewerkers!

Werving van Talent

Mogelijk dat het werven van nieuwe medewerkers momenteel op een laag pitje staat. Dit begrijpen we bij Talent Groep Nederland heel goed. Echter waar het de laatste tijd lastig is geweest om goede kandidaten te vinden, zijn juist nú deze kandidaten bereikbaarder dan ooit. Veel goede medewerkers zitten of werken momenteel (tijdelijk?) thuis en benutten die tijd om zich te beraden over hun toekomstperspectieven. Ze kijken wat er speelt in de markt en waar hun talenten mogelijk nog beter inzetbaar zijn. Nog nooit ontvingen wij zoveel reacties van potentiele kandidaten die hun CV aanbieden en in overleg gaan met ons. Wij proberen een goed en objectief advies te geven en in overleg met de kandidaat bewaren we de gegevens van deze kandidaten zorgvuldig. Dat betekent dat onze “pipeline” van goede vakmensen in de Techniek, ICT, Sales en het operationele veld en op Management niveau dagelijks wordt uitgebreid.

Druk verkeer op Social Media

Ook op Social Media zien we ditzelfde beeld. Omdat veel mensen noodgedwongen thuis zitten (of vanuit huis werken) is hun aanwezigheid en activiteit op Social Media enkele malen groter dan normaal. Dagelijks ontvangen we veel connectieverzoeken (inmiddels ruim 22.500 connecties op LinkedIn bijvoorbeeld) en vragen hoe wij aankijken tegen de arbeidsmarkt en hun specifieke mogelijkheden voor de toekomst.

Onze diensten

Juist in deze periode kunt u als werkgever ook onverminderd blijven rekenen op onze diensten. De afgelopen weken hebben we ons extra ingezet en vele professionals gesproken en onze Talent Pipeline flink uitgebreid. We spreken iedereen eerst telefonisch en daarna bijna altijd middels een video-call, want we blijven wel aan hun en onze veiligheid denken natuurlijk. Onze vaste opdrachtgevers weten hoe zorgvuldig wij werken, dat we uitsluitend gaan voor de 100% match! Dat willen we ook voor U doen! Neem eens contact met ons op ten aanzien van onze werkwijze en de mogelijkheden. Stel alvast een goed profiel op voor uw nieuwe medewerker(s) en denk na over hetgeen waarmee u onderscheid kunt maken in de (arbeids)markt. Waarom zou het beste Talent nou juist bij uw bedrijf willen werken.

Contact

U kunt bellen met onze coördinator (Frans Vonk: 06 46 777 888).
Of stuur hem een mailtje met uw (personele) vraag en uw contactgegevens (frans@talentgroepnederland.nl). Wij komen graag op tijd met u in contact om nog beter voorbereid op zoek te kunnen gaan naar het beste Talent voor uw organisatie.

Namens 100% Talent Groep Nederland,

Frans Vonk – Talent Recruiter en coördinator

Terug naar alle vacatures of naar home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *