detachering: op zoek naar tijdelijk talent?

100% Talent Oost-Brabant heeft (ook) tijdelijk Talent voor u beschikbaar.

Tijdens de Corona crisis hebben bedrijven soms (tijdelijk) teveel medewerkers voor lopende opdrachten. Toch wil men deze medewerkers niet graag definitief kwijtraken, ontslag is dan ook niet aan de orde. Andere bedrijven hebben wellicht juist tijdelijk extra behoefte aan goede Talenten. Wat ons betreft is 1 + 1 = 2. Wij helpen onze opdrachtgevers om tijdelijk “onderdak” te vinden voor hun medewerkers.

Eén van onze opdrachtgevers uit Noord-Limburg/Oost-Brabant wil haar medewerkers graag behouden, maar heeft door de Corona tijdelijk onvoldoende opdrachten om iedereen aan het werk te houden. Daarom detacheren wij voor hen medewerkers in de volgende disciplines: administratie/secretarieel/receptie, ontwerpers/technisch tekenaar, calculatie/inkoop, onderhoud gebouwen, schilders/timmerman-meubelmaker/elektricien, logistiek planner/logistiek, Commercieel AM / technische PM etc.

Ben jij werkgever en heb je behoefte aan tijdelijk Talent?  Stuur dan een mail voor meer informatie naar frans@talentgroepnederland.nl Ben jij een werkgever en heb jij ook behoefte om medewerkers (tijdelijk) elders onder te brengen, met garantie dat ze nadien ook weer terugkomen? Neem dan ook contact op, bij voorkeur eerst per e-mail.

Ben jij een Talent en zoek je een leuke tijdelijke of vaste job? Stuur dan je CV ook naar frans@talentgroepnederland.nl

Naar alle vacatures of naar home

Volg mij ook op LinkedIn voor onze nieuwste vacatures en maak connectie met Frans Vonk ✰✰✰ Talent Recruiter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *