CNC-frezer Jeroen van der Stijl start bij de Rooy slijpcentrum

CNC-frezer Jeroen start bij de Rooy Slijpcentrum

Op 1 april is Jeroen gestart als CNC-Frezer bij de Rooy Slijpcentrum

Het is moeilijk om goede vakmensen (CNC-frezer) te vinden in de huidige arbeidsmarkt. Toch slaagde 100% Talent Oost-Brabant er (weer) in om een vakman te vinden voor De Rooy Slijpcentrum in Nuenen. Als CNC-frezer ben je hier verantwoordelijk voor het bewerken van mechanische onderdelen volgens tekening en instructies. Het betreft complex en groot precisiewerk, een grote variatie aan producten en zowel enkelstuks als kleine series. Met het geavanceerde en moderne machinepark kunnen producten gefreesd worden tot wel 16 meter lang.

Ervaring

Jeroen beschikt over een ruime ervaring als CNC-frezer met alle facetten van het werken in een CNC productiebedrijf. Hij wist dan ook op overtuigende wijze zijn motivatie voor deze functie over te brengen.

Zo heeft hij veel ervaring met het instellen, bijstellen, uitklokken en het eventueel ombouwen van een CNC machine en heeft hij zijn vaardigheden in praktijk kunnen brengen bij gerenommeerde metaalbedrijven in de regio als operator, insteller  en teamleider.

Motivatie

Jeroen is een CNC-frezer met een positieve “drive”. Hij is flexibel en leergierig en stelt zich altijd collegiaal op. Ondanks de druk die er soms op hem gelegd kan worden blijft hij hier kalm onder en is hij stressbestendig. Ook op die momenten weet hij telkens weer de juiste prioriteiten te stellen. Bij de Rooy Slijpcentrum krijgt Jeroen de mogelijkheid zich verder te specialiseren, of om zich tot een allround specialist te ontwikkelen. Zijn Talenten kunnen allemaal aan bod komen bij dit talent gestuurde bedrijf.

De vacature

Jeroen heeft gereageerd op de vacature CNC-frezer nadat deze bij hem onder de aandacht kwam via het uitgebreide netwerk van Talent Recruiter Frans Vonk op LinkedIn. Op LinkedIn worden vacatures van 100% Talent Groep gedeeld door Frans voor Techniek, ICT en Sales op Operationeel, management en directieniveau. Wil jij ook op de hoogte blijven, stuur dan een connectieverzoek of wordt volger.

Ook toe aan een nieuwe uitdaging?

100% Talent heeft nog meer mooie, operationele vacatures. Staat jouw vacature (nog) niet op de site? Neem gerust vrijblijvend contact op met Frans (06 46777888) of stuur je CV en motivatie als open sollicitatie.

Kijk ook alvast eens bij onze gepubliceerde vacatures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *