één van de bouwconstructies van Van Eekert Constructies

VAN EEKERT CONSTRUCTIES GROEIT

Van Eekert Constructies BV uit Bladel is als staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van diverse staalconstructies, stalen trappen en balustrades. Daarnaast levert en monteert  van Eekert Constructies ook prefab geïsoleerde betonelementen en dak- en wandbekleding geheel op maat volgens de wensen van de klant.

Als staalconstructiebedrijf zijn ze zowel werkzaam voor de particuliere als zakelijke branche.
De klanten variëren van aannemers en bouwbedrijven gevestigd in het zuiden van Nederland en in het noorden van België. Maar ook een particulier die gaat (ver)bouwen, bedrijven die in eigen beheer gaan bouwen en architecten.

Vanwege de groei van het bedrijf is 100% Talent Oost-Brabant voor hen op zoek naar een Bouwkundig Calculator / Werkvoorbereider. De vacature wordt hier uitvoerig beschreven. Ook op de website van Van Eekert Constructies is deze vacature zichtbaar.

Voor meer informatie over bedrijf, functie en procedure neem je het beste contact op met Frans Vonk (Talent Recruiter) door hem te bellen op 06 46 777 888, of stuur een e-mail naar frans@talentgroepnederland.nl 

Hieronder één van de staalconstructies van een bouwproject van “Van Eekert Constructies”

één van de bouwconstructies van Van Eekert Constructies

Historie

Peer en Nelleke van Eekert zijn op 1 januari 1978 van start gegaan met Handelsonderneming P. van Eekert.
De werkzaamheden bestonden destijds voornamelijk uit het maken van mengmesttonnen, kipkarren en klein constructiewerk. Maar naarmate de tijd vorderde werden de werkzaamheden uitgebreid met stalen trappen, balustrades en de levering en montage van dak- en wandbeplating.
Handelsonderneming P. van Eekert transformeerde naar Van Eekert Constructies.

In zeer korte tijd werd de bedrijfsruimte in Reusel te klein en in 1991 werd een nieuwe bedrijfshal gebouwd aan de Ambachtsweg 1 in Bladel. Deze bedrijfshal met kantoor is in de loop der jaren uitgebreid met o.a. een inpandige spuithal, extra productieruimte, een bedrijfsruimte met luifel voor de werkvoorbereiding en opslag voor staalprofielen, dak- en wandpanelen.

Sinds het begin van de jaren 2000 is Rob van Eekert ook werkzaam binnen het familiebedrijf en vanaf 1 januari 2020 heeft hij de directe leiding van het bedrijf overgenomen van zijn ouders.

One thought on “VAN EEKERT CONSTRUCTIES GROEIT

  1. 100% Talent Oost-Brabant heeft een fijne relatie met “van Eekert Constructies”. Een mooi en eerlijk bedrijf, met prima producten en constructies. Maar zeker zo belangrijk: een heel mensgerichte cultuur! Er heerst een goede sfeer, een fijne cultuur bij van Eekert. Eerder dit jaar mochten we al een functie invullen van Hoofd Montage. Thijs Kusters is hier gestart en heeft het nog altijd prima naar zijn zin. Andersom zijn Rob en Karin van Eekert ook nog steeds erg gelukkig met de komst van Thijs. Voor de invulling van vacatures wordt er goed samengewerkt tussen van Eekert en 100% Talent Oost-Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *