The People Group werkt samen met 100% Talent

The People Group (Nieuwkuik) werkt voor vacatures samen met 100% Talent Oost-Brabant

Kennismaking met The People Group

100% Talent heeft kennis gemaakt met The People Group. Een enthousiaste club mensen (350 f.t.e.) met een gedeelde passie voor geografie, infrastructuur en technologie. Zij verbinden mens, data en technologie om slimme oplossingen te bedenken die de dagelijkse praktijk van hun klanten verbetert. Daarbij spelen ze continu in op kansen en trends, verleggen ze grenzen samen met hun opdrachtgevers en creëren hun mensen vindingrijke oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Om te ontlasten, te optimaliseren en te versnellen zetten zij praktische doeners en vooruitstrevende denkers in, indien gewenst op locatie.

Zowel structuur als cultuur spraken ons enorm aan, vandaar dat we dit bedrijf graag ook even in het voetlicht willen plaatsen.

Ervaring, focus, drive en onderlinge samenwerking

The People Group is al meer dan 15 jaar nauw betrokken bij het proces voorafgaand aan de aanleg en het beheer van infrastructuur of de bouw. Al meer dan tien jaar beantwoordt The People Group de meest uiteenlopende technische vraagstukken binnen zeven marktsegmenten. Bij hen werken experts op het gebied van bovengrondse Infrastructuur, ondergrondse Infrastructuur, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data, Industrie & Energie, Consultancy en Finance.

Ontwerp, techniek en proces symboliseren de rode draad voor hun productontwikkeling en oplossingsgerichtheid. Daarbij nemen ze beheer en onderhoud vanzelfsprekend voor hun rekening. Dit alles wordt georganiseerd en geoptimaliseerd middels software die ze in eigen huis ontwikkelen.
Kijk eens op de website van TPG naar hun projecten.

Het DNA van The People Group

Bij The People Group vragen ze je om jezelf uit te dagen. Daarvoor is lef nodig. Veel lef. Ze stellen doelen, durven grenzen op te zoeken en denken in oplossingen. Dat doen ze samen in een open cultuur. Ze maken actief gebruik van elkaars expertise en inspireren elkaar door de passie die ze voor hun vak hebben. Ze denken met elkaar mee, zien kansen en grijpen deze om vervolgens hun successen samen te delen. Deze wisselwerking is het fundament voor plezier op de werkvloer. Door proactief te werken aan hun bewustzijn signaleren ze uitdagingen tijdig en pakken ze deze aan. Zo houden ze elkaar scherp en vitaal want enkel met een goede gezondheid halen ze het maximale uit hun werk en uit zichzelf.

Diensten van The People Group: data, analyse & advies, ontwerp & uitvoering, besturing, software & automatisering, trainingen. Ze beschikken over een eigen TPG Academy waar jonge Talenten middels een traineeship (leer- en werktraject) worden opgeleid tot bijv. werkvoorbereider, team coördinator, projectleider of project manager.

vacature (Sr.) Recruitment Consultant (INGEVULD)

Er was duidelijk een goede klik tussen The People Group en 100% Talent Oost-Brabant. Bij 100% Talent wordt een Talent gerichte aanpak gestimuleerd en ondersteund. Daarom is 100% Talent geselecteerd om voor TPG de Werving & Selectie/search te verzorgen voor een vacature die is ontstaan in het recruitment team (5 f.t.e.) voor een (Sr.) Recruitment Consultant. Wij zijn helemaal overtuigd van het zeer plezierige werkklimaat bij TPG en onder de indruk van de begeleiding, de introductie en de kansen en mogelijkheden die aan Talenten geboden worden door The People Group. Nu jij nog!

NIEUW: En nu dus deze vacature voor een Ervaren Recruitment Consultant

Bel of mail voor meer informatie met Frans Vonk – Talent Recruiter
tel: 06 46 777 888
mail: frans@talentgroepnederland.nl

light rail project in Noorwegen van The People Group
Light Rail Project in Noorwegen
The People Group werkt aan het fietspad van de toekomst
TPG werkt aan het fietspad van de toekomst
The people group ontwerpt het weerwater van Almere
The People Group ontwerpt het weerwater van Almere
The People Group werkt aan de digitalisering van het wegennet in Nederland
Digitalisering van het wegennet in Nederland

Terug naar alle vacatures of naar home

Bereid je altijd goed voor op een sollicitatiegesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *