peter start als technisch medewerker beveiligingstechniek

Technisch medewerker beveiligingstechniek, een nieuwe uitdaging!

Peter Flach is 1 maart gestart bij Velco Beveiligingstechniek als Technisch medewerker beveiligingstechniek. Voor hem een overstap naar een totaal nieuw en ander vakgebied. Hier liggen voor Peter mooie en  technische uitdagingen. Peter heeft voorheen altijd in de grafische industrie gewerkt, maar hij pakt dit echter met enthousiasme aan.

Match

Toen 100% Talent met Peter in gesprek ging over de functie Technisch medewerker beveiligingstechniek, was Peter meteen razend enthousiast. Redenen genoeg om met hem hierover verder te willen praten. Peter is “een handige jongen”, hij heeft goed inzicht en werkt graag met zijn handen. Het vak van monteur voor elektrotechnische sloten, het aanbrengen van (elektrische) deurdrangers en het aanpassen van deuren voor kabeldoorvoeren kun je nergens op school leren. Je leert dit in de praktijk en Ferdy Hagenberg (directeur/eigenaar van Velco Beveiligingstechniek) zag meteen de mogelijkheden die Peter in zich heeft. Hij wil zijn kennis en vaardigheden graag overbrengen aan Peter en beiden hopen nog jaren met elkaar samen te mogen werken.

Dankbaar

Wat hebben we vaak toch een mooi beroep als Recruiter. Telkens weer als er een mooie match gemaakt is geeft dat een bijzonder dankbaar gevoel. Maar deze keer zeker, want een kandidaat spreekt zich zelden uit met zoveel dankbaarheid. We kregen op whats-app namelijk heel mooie reacties van Peter die intussen op 1 maart is gestart als Technisch (buitendienst) medewerker bij Velco

Whats-app

Peter stuurde o.a. de volgende berichtjes toen hij was aangenomen:

– ik heb echt zin in deze baan!

Ferdy is “super relaxed”

– geweldig deze match en mogelijkheid, ere wie ere toekomt Frans!

– super bedankt, je hebt me immers aan een nieuwe toekomst geholpen!

100% Talent Groep Nederland feliciteert Peter Flach en Velco Beveiligingstechniek dan ook van harte en wenst beiden een jarenlange, succesvolle en plezierige samenwerking toe!

 

Extra informatie:

Peter werd aangenomen als: Technisch Medewerker Beveiligingstechniek

Kijk hier voor alle vacatures, volgende week komen er nog enkele bij in de Techniek en Commercie in Zuid-Oost-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *