Vacature voor IT-support engineer werd met succes ingevuld

Proficiat met deze mooie match voor IT-support Engineer

Een mooie match!

Voor de vacature van IT-Support Engineer werd deze maand een mooie match gemaakt. 100% Talent Oost-Brabant is voor IT-Connectie uit Asten actief op zoek gegaan naar een Systeem- en Netwerkbeheerder. Het resultaat: op 2 januari 2019 start Dominic Kreijveld bij IT-Connectie als medewerker in de ICT voor het inrichten, beheren en onderhouden van ICT-systemen en -netwerken. Ook het inrichten en beheer van werkplekken behoort tot de taken. Dominic heeft jarenlange ervaring opgedaan bij meerdere werkgevers, waar hij kennis maakte met verschillende systemen.  Daarnaast is hij meerdere malen gedetacheerd geweest als IT-support medewerker bij vooraanstaande opdrachtgevers. Deze ervaringen gaat hij nu met enthousiasme inzetten bij IT-Connectie in Asten.

Iets meer over IT-Connectie

IT-Connectie (Asten) levert hoogwaardige ICT oplossingen, of het nu gaat om een situatie met één enkele werkplek, of omgevingen met meerdere vestigingen en veel werkplekken. IT-Connectie levert het totaalplaatje van advies tot en met de levering van producten en diensten. Door hen wordt voor een goed functionerende IT-omgeving gezorgd die door hun team met grote zorg wordt beheerd.

Veel succes!

100% Talent Groep Nederland wenst Dominic én IT-Connectie een plezierige, jarenlange en succesvolle samenwerking toe. Wat ons betreft gaat dit zeker lukken, want het is een mooie match, gebaseerd op kennis, kunde, ervaring en de persoonlijke eigenschappen van Dominic, die uitstekend lijken te matchen met de werkzaamheden en cultuur bij IT-Connectie. Veel succes!

Meer informatie over IT-Connectie
Meer informatie over Dominic

Dominic werd geselecteerd voor de vacature: systeem- en netwerkbeheerder

Heb jij ook de vaardigheden voor ICT, kijk dan eens naar deze mooie uitdagingen:
Network & Systems Administrator
Back-end developer

Naar alle vacatures of naar home

One thought on “Proficiat met deze mooie match voor IT-support Engineer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *