financial Controller - Daniela Garabska

Een perfecte match: Financial Controller voor Slow Food Masters in Deurne

Een perfecte match, een geslaagde (introductie)maand en een mooi compliment

Roerige tijden, grote financiële onzekerheid en hectische momenten. Op 1 december jl. zat de eerste maand bij Slow Food Masters in Deurne erop voor Daniela Garabska als de nieuwe Financial Controller. Een maand die helemaal anders verliep dan waarop gehoopt werd met alle beperkingen voor o.a. de Horeca. Beperkingen waar succes en omzet bij Slow Food Masters ook erg vanaf hangen. Ondanks alle stress en hectiek ontving Daniela aan het einde van haar eerste maand wel goed bericht van directeur/eigenaar Job van Baars. Hij zei haar dat ze helemaal op haar plaats zit bij zijn innovatieve kwaliteitsbedrijf! Hij bevestigde dat Daniela nagenoeg geheel zelfstandig haar weg heeft weten te vinden in de financiële administratie en er nu al voor zorgt dat directie en management van het bedrijf over adequate financiële gegevens en inzichten beschikken. Een mooi compliment!

Opleidingen en ervaring

Vanaf 2001 vervult Daniela posities in de accountancy en had ze functies als (assistent)controller bij kleine en grote werkgevers in de (food)industrie. Mede hierdoor brengt ze een bult aan noodzakelijke ervaring mee voor haar nieuwe werkgever in deze roerige tijden. Al vanaf haar opleidingen ligt haar focus helemaal op de financiële kant van het bedrijfsleven. De basis werd gelegd in geboorteland Bulgarije met een opleiding HBO-bedrijfseconomie, gevolgd door een HBO-opleiding Associate degree Accountancy bij Fontys in Eindhoven. Hier behaalde ze haar diploma in 2011 en vervolgde ze haar financiële loopbaan in het Nederlandse bedrijfsleven. Haar dienstverbanden kenmerken zich als langdurig en loyaal. Werkweken van 50 of 60 uur zijn haar niet vreemd.

Het verloop van de zoektocht naar deze topper

De search naar het beste Talent voor deze uitdagende financiële functie bij Slow Food Masters werd door Recruiter Frans Vonk van 100% Talent Oost-Brabant verzorgd. Hij keek hierbij niet alleen naar de kennis en kunde op financieel gebied. Er waren meer kandidaten die ruimschoots aan het kennisprofiel voldeden. Vooral persoonlijke eigenschappen en drive waren voor hem tijdens deze zoektocht van groot belang. De kandidaat moest vooral passen bij het “dynamische karakter” van dit jonge bedrijf. Doordat Frans als recruiter het bedrijf vanaf de start 5 jaar geleden altijd heeft gevolgd én ondersteund bij de personele behoefte, weet hij precies waarop gelet moet worden voor een geslaagde match.

De toekomst positief blijven bekijken

De Horeca in Nederland en enkele andere Europese landen vormen een belangrijke afnemer van Slow Food Masters. De maandenlange sluiting van deze Horeca zorgt ervoor dat de toeleveringsbedrijven voor die sector door heel zwaar weer moeten. Slow Food Masters vormt hierop geen uitzondering.  Laten we hopen en erop vertrouwen dat de Horeca uiterlijk vanaf medio Januari 2021 weer open gaat en zowel Horeca als  groothandel de weg naar de kwaliteitsproducten van Slow Food Masters weer weten te vinden. Veel sterkte tot die tijd!
Wij wensen Daniela én Slow Food Masters vooral een plezierige, jarenlange en (financieel) succesvolle samenwerking toe!

samenwerking

NB. Deze 100% match, gemaakt door 100% Talent Oost-Brabant, kon alleen gemaakt worden dankzij de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven. Ook voor eerdere functies bemiddelde 100% Talent Oost-Brabant al voor dit bedrijf in functies voor Techniek, Operations en Finance. Structuur en cultuur van Slow Food Masters is mede daardoor goed bekend bij 100% Talent Oost-Brabant. Een belangrijke basis om te kunnen beoordelen of kandidaat en bedrijf bij elkaar zullen passen.

Ben jij als werkgever ook op zoek naar het beste Talent? Ben je er ook van overtuigd dat de beste match alleen in goede samenwerking gemaakt kan worden? Neem dan  contact op met 100% Talent Groep Nederland of bel met Frans Vonk: 06 46 777 888 en maak kennis met de efficiënte aanpak voor functies in Techniek, ICT, Finance, Operations en Marketing & Sales.

Terug naar alle vacatures of naar home

One thought on “Een perfecte match: Financial Controller voor Slow Food Masters in Deurne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *