service engineer Lammert Witte

Nieuwe job als Service Engineer voor Lammert Witte

Vacature Service Engineer ingevuld – LNG installaties

In november publiceerde 100% Talent Oost-Brabant een vacature voor een Service Engineer voor Rolande BV. Zo mogelijk iemand met een elektrotechnische achtergrond. Wat echter nóg belangrijker was? De juiste mentaliteit, de juiste persoonlijke skills én motivatie! En die eigenschappen herkenden we al snel in de persoon van Lammert Witte! Lammert is een man van 55, getrouwd en woonachtig in Oosterhout.  Lammert komt over als een joviale man, een gezellige prater, iemand met een open karakter en met een positieve kijk op het leven, waarbij gezelligheid belangrijk is. In zijn werk is hij echter serieus, gedreven en kent hij een grote toewijding.

Lammert is een techneut op MBO-niveau. Na de LTS heeft hij de MTS (elektro) gedaan en gedurende zijn loopbaan heeft hij meerdere trainingen en opleidingen gevolgd. Omdat Lammert eigenlijk altijd rollen als “service engineer” heeft ingevuld waren trainingen op het gebied van communicatie hierbij van groot belang. Lammert is gewend om met klanten om te gaan, met klanten te communiceren, de aard van de problemen boven water te halen, klanten gerust te stellen en af te stemmen over service en/of reparatie. Toen we deze eigenschappen communiceerden met Rolande werd hij ook daar al snel uitgenodigd voor een gesprek en binnen de kortste keren wist ook Rolande dat Lammert de juiste man voor hen was. Per 1 januari is hij dan ook in zijn nieuwe rol bij Rolande gestart. Hij vertelde na 1 week: “mijn eerste week is fantastisch verlopen. Leuke collega’s en leuke sfeer. Ook het werk is erg leuk en interessant. Veel geleerd en ze zijn ook erg  tevreden over mij zover ik heb begrepen.”

Wie is Rolande Bv?

Rolande is een scale-up, die (top)LNG (Liquefied Natural Gas) tankstations bouwt en exploiteert. “The green way or no way!” is de slogan van Rolande, een bedrijf dat bijdraagt aan de weg naar deze groenere wereld. Want wat is LNG? Hier vind je meer over LNG. LNG is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege de enorm gestegen prijzen van onze gasprijzen.  Rolande is een bedrijf dat voortdurend op zoek is naar groei/uitbreiding op het gebied van toegang tot de markt, op zoek is naar groei in omzet, het brengen van toegevoegde waarde en uitbreiding van het aantal werknemers.

De functie van Service Engineer

Als Service Engineer zorg je er voor dat alle tankstations van Rolande in topconditie blijven. Je onderhoudt de stations, lost storingen op en voert reparaties uit. Meer over de functie van Service Engineer lees je hier. Want ben jij ook op zoek naar zo’n mooie baan en heb jij de juiste skills en eigenschappen, reageer dan gerust, want ook vandaag kunnen we het team nog steeds uitbreiden. Je kunt overigens altijd contact opnemen met 100% Talent Oost-Brabant als je op zoek bent naar een nieuwe job. Stuur je CV en een korte toelichting/motivatie naar frans@talentgroepnederland.nl en Frans neemt contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ben jij een werkgever en op zoek naar (top)Talent? Ook dan kun je contact opnemen met Frans. Hij zorgt ervoor dat je in contact komt met de Talent Recruiter die past bij de opdracht van jouw bedrijf!

100% Talent feliciteert zowel Lammert Witte als ook Rolande BV met deze 100% match!

 

vacature voor een service engineer           tankstation LNG Rolande

Terug naar alle vacatures of naar home

Bereid je altijd goed voor op een sollicitatiegesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *