Coriene, de nieuwe financial controller bij Deco Licht & Reclame

Een 100% match in Finance. Coriene nu 2 maanden aan het werk.

PROFICIAT!

Maandag 1 november was Coriene van Hooff 2 maanden in dienst bij DECO Licht & Reclame in Helmond als de nieuwe Financial Controller. Binnen de geldende CAO is er namelijk de mogelijkheid voor een 2-maandelijkse proeftermijn, maar nu mag de kurk van de fles om te proosten. Deze 2 maanden heeft Coriene namelijk glansrijk doorstaan, sterker nog: directie en collega’s van DECO Licht & Reclame zijn bijzonder blij met de capaciteiten én met de persoonlijkheid van Coriene en willen haar beslist niet meer kwijt.

De procedure

Frans Vonk, Talent Recruiter van 100% Talent Oost-Brabant is medio juli in gesprek gegaan met DECO Licht & Reclame voor de best mogelijke invulling van deze functie op de financiële afdeling. Middels “sparren” en “klankborden” ontstond toch een iets ander profiel dan oorspronkelijk gedacht door DECO. Op basis van dit nieuwe profiel startte 100% Talent Oost-Brabant met de Werving & Selectie én actieve search naar het Talent dat het beste paste bij dit profiel. Uit tal van kandidaten kwam Coriene als snel als beste match naar voren en startte op 1 oktober jl.  met haar werkzaamheden.

Succes delen

100% Talent wenst zowel Coriene als DECO Licht & Reclame een zeer lange, succesvolle en fijne samenwerking toe. Een 100% match waar we trots op zijn! Wij delen dit succes graag, want mogelijk zijn er andere opdrachtgevers in de regio die ook op zoek zijn naar een financieel Talent. Coriene was dan wel de beste match voor DECO, maar er waren nog meer kandidaten met een uitstekend financieel profiel die mogelijk beter bij een ander soort organisatie passen. Neem gerust eens contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over. mail

Ook op zoek naar Talent?

We hebben natuurlijk veel meer mooie profielen, waarnaar u wellicht op zoek bent! Talenten in de Techniek, in de Marketing, de Sales, de ICT en Operations staan in regelmatig contact met 100% Talent Oost-Brabant en zij hebben hun gegevens bij ons achtergelaten.

Ook nu is 100% Talent Oost-Brabant weer op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker voor DECO Licht & Reclame. We zoeken een Talent als allround DTP-er/vormgever die mee wil werken aan het succes van DECO. DTP-er? Kijk eens naar de inhoud van deze mooie vacature.Coriene, de nieuwe financial controller bij Deco Licht & Reclame

Kijk ook eens naar onze vacatures

Meer informatie over DECO in de bedrijfsfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *