Ik zoek een Talent

Bent u werkgever en zoekt u een Talent?

Wij kunnen u helpen. Talent Groep Nederland is volledig gespecialiseerd in werving & selectie voor Technische, ICT, Sales en Finance functies. Het succes van de werkgever valt of staat met kennis, ervaring, inzet en ambitie van personeel. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers. Het succes van een Talent hangt overigens niet alleen af van kennis, vaardigheden en instelling. Hij of zij moet ook passen in het bedrijfsprofiel,  de cultuur, de afdeling, de markt en bij uw klant. Pas bij een optimale fit krijg je echte topprestaties. En dat merk je bij Talent Groep Nederland.

Ons onderscheidende vermogen?

Wij hebben één specialisme
De vraag bij werkgevers naar functie gespecialiseerde werving- en selectiebureaus neemt sterk toe. Niet vreemd want specialisme staat voor kennis van de markt en geeft vertrouwen, zowel bij opdrachtgevers als bij kandidaten. Talent Groep Nederland bemiddelt uitsluitend voor Technische, ICT, Sales en Finance functies, dat is waar wij goed in zijn.

Wij hanteren een zeer scherp tarief
De tarieven die worden berekend door de traditionele werving- en selectiebureaus rijzen de pan uit. Bureaus hanteren tarieven tot wel vijfentwintig procent van het jaarsalaris van kandidaten en dat varieert van zomaar tienduizend euro tot wel twintigduizend euro per bemiddeling. Onacceptabel hoog en niet meer van deze tijd. Wij doen niet mee aan deze belachelijk hoge vergoedingen. Wij hanteren een zeer scherp tarief per geplaatste kandidaat. We werken op No Cure No Pay basis maar we gaan natuurlijk voor Cure & Pay.

En we geven een eerlijke en échte garantie
Omdat wij overtuigd zijn van ons specialisme is garantie geven voor ons niet meer dan normaal. Wanneer u binnen drie maanden na indiensttreding het arbeidscontract met de door ons bemiddelde werknemer beëindigt of wanneer deze werknemer binnen drie maanden zelf ontslag neemt, ongeacht de reden, werven en selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat. Zonder gezeur, gewoon doen. Dat is garantie!

De Talent Recruiters van Talent Groep Nederland hebben een ruime professionele werkervaring en weten dus heel goed wat Talent is en hoe je Talent herkent. Maar naast de noodzakelijke praktijkervaring is onze passie voor het vak misschien wel de belangrijkste drijfveer om elke dag weer de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten te maken.

Interesse om kennis te maken? Kijk dan op onze contact pagina voor een Talent Recruiter bij u in de regio. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak.