Ik zoek een Talent

Bent u werkgever en zoekt u een Talent?

Wij kunnen u helpen. Talent Groep Nederland is volledig gespecialiseerd in Werving & Selectie en Executive Search voor Technische, ICT, Sales, Operationele en Finance functies op Midden-kader én Management én Directie niveau. Het succes van de werkgever valt of staat met kennis, ervaring, inzet en ambitie van medewerkers. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers, wij gaan uitsluitend voor de beste (100%) match. Het succes van een Talent hangt overigens niet alleen af van kennis, vaardigheden en instelling. Hij of zij moet ook passen in het bedrijfsprofiel,  de cultuur, de afdeling, de markt en bij úw klant. Pas bij een optimale fit krijg je echte topprestaties. En dat merk je na bemiddeling door de Recruiters van 100% Talent Groep Nederland.

Ons onderscheidende vermogen?

Wij hebben allemaal een specialisme!
De vraag bij werkgevers naar functie gespecialiseerde werving- en selectiebureaus neemt sterk toe. Niet vreemd want specialisme staat voor kennis van de markt en geeft vertrouwen, zowel bij opdrachtgevers als bij kandidaten. Talent Groep Nederland bemiddelt zowel voor Technische/Technologische, ICT, Sales, Operationele en Finance functies. Uw Talent Recruiter heeft echter altijd zelf gewerkt in de discipline waarvoor hij/zij werkt.

Wij hanteren een zeer scherp tarief
De tarieven die worden berekend door de traditionele werving- en selectiebureaus rijzen de pan uit. Onacceptabel hoog en niet meer van deze tijd. Wij doen niet mee aan deze extreem hoge vergoedingen. Wij hanteren een zeer scherp tarief per geplaatste kandidaat, duidelijk vooraf gecommuniceerd, geen verrassingen achteraf. We werken met een kleine startfee om de opstartkosten te dekken en voeren uw opdracht voor de rest uit voor eigen rekening en risico, op basis van No Cure No Pay, maar we gaan natuurlijk voor 100% Cure & Pay.

En we geven een eerlijke en échte garantie
Omdat wij overtuigd zijn van ons specialisme is garantie geven voor ons niet meer dan normaal. Wanneer u binnen drie maanden na indiensttreding het arbeidscontract met de door ons bemiddelde werknemer beëindigt of wanneer deze werknemer binnen drie maanden zelf ontslag neemt, werven en selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat. Zonder gezeur, gewoon doen. Dat is garantie!

De Talent Recruiters van 100% Talent Groep Nederland hebben een ruime professionele werkervaring en weten dus heel goed wat Talent is en hoe je Talent herkent. Maar naast de noodzakelijke praktijkervaring is onze passie voor het vak misschien wel de belangrijkste drijfveer om elke dag weer de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten te maken.

Interesse om kennis te maken? Neem dan contact op voor een Talent Recruiter bij u in de regio. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak.