Franchise

“100% Talent” is dé Werving & Selectie partner voor zowel Technische, ICT, Sales, Kantoor/Finance en overige functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken, vinden en matchen onze ondernemende Talent Recruiters het beste Talent, dát is hun vak en daar zijn ze goed in.

100% Talent wordt geëxploiteerd en gefaciliteerd door Talent Groep Nederland.
Met onze formule ondersteunen wij onze ondernemers met een unieke aanpak en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers.

Wat is kenmerkend voor de werkwijze van 100% Talent?

  • Elke vestiging van “100% Talent” werkt eenduidig en is regionaal gericht.
  • “100% Talent” verzorgt de bemiddeling van Technische, ICT, Sales, Kantoor/Finance en overige vacatures
  • Elke Talent Recruiter heeft een eigen deskundigheid: Techniek, Sales, ICT en/óf Kantoor & Finance en werkt voor andere disciplines nauw samen met de betreffende Talent Recruiters uit andere regio’s.
  • Elke Talent Recruiter heeft zijn/haar sporen verdiend in de sector waarvoor hij/zij actief is en kent hierdoor de branche(s) en kwalificaties die nodig zijn voor een 100% match, hierop worden onze Talent Recruiters nauwkeurig geselecteerd

Wij bieden jou de mogelijkheid om op zeer professionele wijze als zelfstandig ondernemer een eigen bedrijf te starten en je vak uit te oefenen. Je maakt gebruik van onze formule en wij ondersteunen jou daarbij met een uitgebreid pakket diensten en producten op het gebied van acquisitie, publiciteit, communicatie & correspondentie, internet, Social Media, website, verspreiding vacatures naar de vacaturesites, cv-database(s), Payroll-mogelijkheden, bereikbaarheid, administratie en verzekeringen. Wekelijks ontvang je een overzicht van nieuwe vacatures in jouw regio en al jouw activiteiten worden overzichtelijk samengebracht (onder jouw eigen account) in het professionele online-recruitmentpakket (Carerix)

Als ondernemende Talent Recruiter werf je nieuwe opdrachten en verzorg je daarna zelfstandig de werving- en selectieprocedures. Je inventariseert de behoefte bij opdrachtgevers, adviseert over wervingsstrategieën en voert deze uit. Je stelt functieprofielen samen, benadert kandidaten, voert selectiegesprekken en introduceert de best passende kandidaten bij je opdrachtgevers. En tenslotte sluit je de procedure natuurlijk positief af met een succesvolle bemiddeling, een 100% match!

Onze samenwerking is een hechte vorm van partnership waarbij jij als juridisch- en financieel zelfstandig ondernemer gebruik maakt van onze gemeenschappelijke naam en onze uniforme uitstraling. Samen doen we alles voor het succes van jouw bedrijf.

Talent Groep Nederland is laagdrempelig, we hanteren een lage entreefee en werken met een lage maandelijkse franchisebijdrage, waarbij je slechts een beperkt % afdraagt van de plaatsingsfee van een kandidaat. Daarnaast heb je optioneel de mogelijkheid te kiezen voor een (lage) vaste maandelijkse bijdrage, ongeacht het aantal plaatsingen wat je kunt realiseren. Dit in tegenstelling tot vele andere franchisemodellen waarbij per geplaatste kandidaat blijvend een afdracht verschuldigd is. Voor meer gedetailleerde informatie kun je een mail sturen naar info@talentgroepnederland.nl.